SGS Analytics Denmark

SGS er verdens førende inspektions-, verifikations-, test- og certificeringsfirma. Vi stræber konstant efter at forbedre, hvad vi gør, og hvordan vi gør det, for at skabe ny værdi for vores kunder.

Vores fokus er at levere den bedste service og højeste kvalitet. Vi skræddersyr vores analyseprogrammer til den enkelte kunde. Desuden vejleder vi om betydningen af de enkelte analyser. Laboratoriets personale består af kemikere, ingeniører og laboranter med mange års erfaring indenfor laboratoriearbejde og analyse af miljøprøver. Hos SGS lægger vi stor vægt på en tæt og åben kundedialog, så vi altid er opdaterede i forhold til vores kunders krav og ønsker.

SGS er verdens førende selskab indenfor inspektion, eftersyn, prøvning og certificering. SGS er anerkendt som den globale benchmark for kvalitet og integritet. Med mere end 89,000 ansatte, driver SGS et netværk med over 2,600 kontorer og laboratorier rundt om i verden.

Oplev SGS' tjenester, der gør det muligt at skabe en bedre og mere sikker verden, her.

Vores ydelser

Vand

SGS tilbyder akkrediteret prøvetagning og analyse af vand. Analyseprogrammerne sammensættes efter gældende bekendtgørelser eller i samarbejde med kunden/myndigheden for at tilpasse den enkelte virksomheds behov.

Mere information

Faste prøver

SGS tilbyder akkrediteret prøvetagning og analyse af faste prøve. De faste prøver dækker matricerne Jord/sand, Slam, Slagge/aske, Sediment, Eluat og Byggematerialer. Analyseprogrammerne sammensættes efter gældende bekendtgørelser eller i samarbejde med kunden/myndigheden for at tilpasse den enkelte virksomheds behov.

Mere information

Indeklima

Vi har sammensat en beskrivelse af de mest almindelige analyseparametre i matricen, "Arbejdsmiljø og indeklima". Beskrivelsen giver en forklaring på, hvorfor netop disse parametre anvendes til at bestemme kvaliteten.

Mere information

Levnedsmidler

SGS tilbyder akkrediterede fødevareanalyser for bl.a. Total kim, Coliforme bakterier, E.coli, Bacillus cereus, Staphylococcus, Salmonella, Listeria, Gær og Skimmel. Vi udfører virksomhedens egenkontrolanalyser. Akkreditering opfylder kravene både ved salg i Danmark og ved eksport til udlandet.

Mere information