SGS Analytics Denmark

SGS er verdens førende inspektions-, verifikations-, test- og certificeringsfirma. Vi stræber konstant efter at forbedre, hvad vi gør, og hvordan vi gør det, for at skabe ny værdi for vores kunder.

Nyheder

Sidste nyt fra os

Der sker hele tiden nye ting hos os. Alt fra nye produkter og tjenester til information, som vi synes er vigtig for dig at kende.

Nyhder

Vores ydelser

Vand

SGS tilbyder akkrediteret prøvetagning og analyse af vand. Analyseprogrammerne sammensættes efter gældende bekendtgørelser eller i samarbejde med kunden/myndigheden for at tilpasse den enkelte virksomheds behov.

Mere information

Faste prøver

SGS tilbyder akkrediteret prøvetagning og analyse af faste prøve. De faste prøver dækker matricerne Jord/sand, Slam, Slagge/aske, Sediment, Eluat og Byggematerialer. Analyseprogrammerne sammensættes efter gældende bekendtgørelser eller i samarbejde med kunden/myndigheden for at tilpasse den enkelte virksomheds behov.

Mere information

Indeklima

Vi har sammensat en beskrivelse af de mest almindelige analyseparametre i matricen, "Arbejdsmiljø og indeklima". Beskrivelsen giver en forklaring på, hvorfor netop disse parametre anvendes til at bestemme kvaliteten.

Mere information

Levnedsmidler

SGS tilbyder akkrediterede fødevareanalyser for bl.a. Total kim, Coliforme bakterier, E.coli, Bacillus cereus, Staphylococcus, Salmonella, Listeria, Gær og Skimmel. Vi udfører virksomhedens egenkontrolanalyser. Akkreditering opfylder kravene både ved salg i Danmark og ved eksport til udlandet.

Mere information